Dovolte nám touto cestou poděkovat našemu partnerovi, společnosti Sumitomo (SHI) Demag Plastics Machinery Česko spol. s r.o.

Dne 25.05.2023 jsme dostali příležitost prezentovat náš systém MES PHARIS v rámci setkání s jejich zákazníky.

Hlavní část se odehrála v show-room našeho partnera, kde je mimo jiné trvale instalován systém MES PHARIS pro prezentační účely a je živě napojen na lisovací stroje. Obě naše společnosti zde mohou svým stávajícím i budoucím zákazníkům ukázat funkční propojení MES systému a strojů. V případě zájmu o seznámení se s tímto prostředím nás kontaktujte.

Bylo potěšující mezi hosty společnosti Sumitomo (SHI) Demag Česko potkat i některé naše uživatele, jako třeba zástupce společnosti KASKO s.r.o. Věříme, že partnerská spolupráce a synergie mezi dodavatelem lisovacích strojů a systémem pro řízení výroby bude přínosem i pro další zákazníky v oboru vstřikování plastů.

Náš partner zhodnotil setkání takto:

„K 2-letému výročí uspořádala společnost Sumitomo (SHI) Demag ve své pražské pobočce den otevřených dveří. Přednáškový blok byl rozdělen do dvou částí. První byla čistě o strojích a automatizacích z dílny Sumitomo (SHI) Demag Česko, druhá byla věnována partnerským prezentacím napříč obory. Velice slušnou účast českých a slovenských zákazníku nadchly představené exponáty, především vlastní automatizace „Handle & Box“ propojená se strojem IntElect 100 s kartézským robotem SAM-C5. Příjemný den byl zakončen neformálním setkáním v Restauraci u Brabců.“