Víte, že MES PHARIS znamená více než

-2 299 897 zpracovaných výrobních příkazů 
-28 186 704 hodin výroby
-11 309 250 377 vyrobených kusů 

To jsou některá čísla z využívání MES PHARIS v praxi. Ukážeme vám, jak jsme toho dosáhli, jaké přínosy pro naše klienty má používání MES PHARIS.  
Ukážeme vám to prakticky – na letošním Mezinárodní strojírenském veletrhu v Brně od 10. do 13. října 2023.  
Rádi se s vámi setkáme v hale G1, na stánku č.25, kde vystavujeme společně s naším partnerem – přední světovou společností Sumitomo (SHI) Demag Plastics Machinery Česko spol. s r.o.  

Stroj Sumitomo (SHI) Demag IntElect2 100t se SAM-C robotem a automatizací na obrázku možná poznáváte. Ale překvapení v oblasti automatizace, robotizace necháváme až na veletrh.  
Funkční propojení MES PHARIS se strojem si budete moci „osahat“. Ukážeme vám, jaké možnosti, přínosy a výhody z podobných instalací vyplývají. A rádi si s vámi promluvíme o vašich individuální potřebách, protože věříme v individuální přístup k našim klientům.  

Chystáme i premiéru nového plánovacího nástroje – APS, který bude využitelný nejen v samotném MES PHARIS, ale i v jiných, nezávislých, řešeních.  

PHARIS demo pracoviště, stroj Sumitomo (SHI) Demag IntElect2 100t se SAM-C robotem a automatizací

Jsme velmi rádi, že náš stánek je součástí MSV TOUR 2023. Vy, kteří na MSV v Brně chodíte pravidelně, jste se možná s touto aktivitou již setkali. Pořádá ji vydavatelství Trade Media International společně s BVV Veletrhy Brno ve spolupráci s Národní centrum průmyslu 4.0 a naším partnerem INDUSTRY CLUSTER 4.0, z.s.  
Tyto komentované prohlídky mají za cíl ukázat vám to nejlepší z veletrhu. Ostatně podívejte se na video pozvánku na www.msvtour.cz/o-akci. Dozvíte se kdo a jak se může bezplatně zaregistrovat nebo jaký je harmonogram. Pozor – kapacita Tour je omezená.  

A vaše odměna za účast na MSV? 10 000 nachozených kroků a unavené nohy nepočítáme. Ale užitečné informace, navázání osobních kontaktů, to svoji hodnotu již má. Proto přijďte na MSV Brno 2023.