Vážení zákazníci,

s potěšením oznamujeme, že jsme nedávno uzavřeli partnerství s DNS, a.s., která se stane dalším dodavatelem IT technologií – hardwaru i softwaru – pro všechny naše projekty. Toto nové partnerství otevírá vzrušující možnosti pro naši firmu a značně rozšiřuje naše schopnosti v oblasti digitální transformace.

DNS, a.s. přináší do naší spolupráce rozsáhlé zkušenosti a expertízu v oblasti IT, díky čemuž jsme nyní lépe vybaveni k podpoře vašich stávajících a budoucích projektů. S širokou nabídkou produktů a služeb, od nejmodernějších serverů a úložišť až po sofistikovaný software a cloudová řešení, jsme připraveni vyhovět vašim specifickým potřebám a požadavkům.

Co to pro vás znamená? Především přístup k nejnovějším technologiím a podpora od špičkových odborníků v oblasti. Ať už pracujete na malém projektu nebo na rozsáhlé digitalizační iniciativě, DNS je zde, aby vám pomohl dosáhnout vašich cílů s efektivitou a inovativností.

Jedním z hlavních cílů našeho partnerství je zjednodušit a zefektivnit proces nákupu IT vybavení a služeb. Věříme, že tímto krokem ušetříme hodnotné zdroje a čas, který můžete investovat do dalšího rozvoje vašich projektů a iniciativ.

Těšíme se na spolupráci s DNS a na to, jak společně posuneme naše IT schopnosti na novou úroveň. Věříme, že toto partnerství přinese obrovský přínos nejen pro naše IT dodávky, ale pro celou naši organizaci. Více informací najdete na stránkách www.dns.cz. Kompletní nabídku služeb a produktů najdete na https://marketplace.dns.cz