FOREZ HOLDING A.S.

Firma Forez byla založena v roce 1996 jako malá nástrojárna. Od té doby prošla dlouhou, ovšem velmi strmou, cestou vzhůru. Sériovými dodávkami kovových dílů zastřiknutých nebo montovaných do plastů se společnost řadí mezi kompetentnější výrobce a svými dodávkami kov-plast se, na poli silné konkurence, posunula do užší skupiny systémových dodavatelů tzv. druhého pilíře v automotive výroby, a to jak pro tuzemské, tak i pro nadnárodní společnosti.

Řešení

Multi-licenční implementace MES PHARIS zajišťující řízení výroby v lisovně plastů, nástrojárně a lisovně kovů. Navíc je náš systém nasazen i v rumunské výrobní pobočce tohoto váženého dlouholetého zákazníka. Jedním ze specifik tohoto klienta je, že MES PHARIS je zde používán jako primární správce technologických postupů, což bývá obvykle otázkou ERP systémů. Dále bychom pak mohli jmenovat automatické generování výrobní dokumentace, pokročilý reporting (nutnost pro automotive), detailní rozvrhování výroby atd.

Použité moduly:

Další reference

GUMOTEX AUTOMOTIVE MYJAVA S.R.O.

Komplexní digitalizace řízení výroby vstřikování plastů s využitím on-line komunikace se vstřikovacími lisy, správy forem, evidence kontrol a řízením procesů dle normy IATF 16949.

Číst více

HUSQVARNA MANUFACTURING CZ S.R.O.

Nejen chytré a ergonomické uspořádání aplikace MES PHARIS výrobního terminálů, ale i jejich fyzické umístění a optimalizace procesů umožňuje minimalizovat počet potřebného HW.

Číst více

MERGON CZECH S.R.O.

Zabezpečení výroby vyfukování plastů s využitím hromadných odvodů práce při výrobě více druhů výrobků v rámci jednoho výrobního cyklu stroje a pokročilá funkcionalita správy obalových jednotek.

Číst více

Chcete vědět více?