GUMOTEX AUTOMOTIVE MYJAVA S.R.O.

Společnost GUMOTEX Automotive Myjava, s.r.o. je zaměřena na vstřikování termoplastů a montáž pro automobilový průmysl. Hlavním předmětem činnosti společnosti je výroba technických a estetických výrobků z plastů a související montážní a kompletační práce.

Řešení

Úkolem MES PHARIS ve společnosti Gumotex je komplexní digitalizace řízení výroby vstřikování plastů s využitím on-line komunikace se vstřikovacími lisy. Zajímavostí projektu je integrace MES PHARIS na ERP systém E1 JD Edwards, který běží na databázi Oracle.

V rámci projektu jsme vyřešili také digitalizaci výrobní dokumentace, správu forem, evidenci kontrol a další procesy řízené normou IATF 16949, na kterou je klient certifikován. Pro management je dostupný on-line přehled o dění ve výrobě formou vizualizačních obrazovek, popř. reportů.

Použité moduly:

Další reference

FOREZ HOLDING A.S.

Plánování a rozvrhování výroby kovových dílů zastřikovaných nebo montovaných do plastových sestav.

Číst více

HUSQVARNA MANUFACTURING CZ S.R.O.

Nejen chytré a ergonomické uspořádání aplikace MES PHARIS výrobního terminálů, ale i jejich fyzické umístění a optimalizace procesů umožňuje minimalizovat počet potřebného HW.

Číst více

MERGON CZECH S.R.O.

Zabezpečení výroby vyfukování plastů s využitím hromadných odvodů práce při výrobě více druhů výrobků v rámci jednoho výrobního cyklu stroje a pokročilá funkcionalita správy obalových jednotek.

Číst více

Chcete vědět více?