VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ

Vysoké učení technické v Brně patří k největším a nejvýznamnějším univerzitám v České republice. Dnes má tato univerzita osm fakult, které navštěvuje přes 19 tisíc studentů, což z Brna dělá univerzitní město plné života. Univerzita se pravidelně umísťuje v žebříčcích nejlepších světových univerzit a vychovává tak našemu regionu tisíce mladých talentů ročně.

Řešení

S VUT v Brně dlouhodobě spolupracujeme na rozvoji vybraných klíčových komponent systému a vývoji algoritmů pro MES PHARIS, a to formou přímé spolupráce, společných R&D projektech nebo garancí bakalářských a diplomních prací.

S Fakultou podnikatelskou jsme realizovali implementační projekt podporující výuku studijních programů zaměřených na řízení podniků, management výroby a optimalizaci výrobních procesů. MES PHARIS zde plní roli SW zázemí a demonstračního nástroje.

S Fakultou informačních technologií spolupracujeme na vývoji klíčových algoritmů, výkonového testování a v oblasti analýzy a zpracování dat.

Společné aktivity nacházejí přímé uplatnění v systému MES PHARIS – spolupráce s Vysokým učením technickým v Brně nám dává široké možnosti kontinuálního rozvoje MES PHARIS.

Použité moduly:

Další reference

FOREZ HOLDING A.S.

Plánování a rozvrhování výroby kovových dílů zastřikovaných nebo montovaných do plastových sestav.

Číst více

GUMOTEX AUTOMOTIVE MYJAVA S.R.O.

Komplexní digitalizace řízení výroby vstřikování plastů s využitím on-line komunikace se vstřikovacími lisy, správy forem, evidence kontrol a řízením procesů dle normy IATF 16949.

Číst více

HUSQVARNA MANUFACTURING CZ S.R.O.

Nejen chytré a ergonomické uspořádání aplikace MES PHARIS výrobního terminálů, ale i jejich fyzické umístění a optimalizace procesů umožňuje minimalizovat počet potřebného HW.

Číst více

Chcete vědět více?