NOLATO HUNGARY KFT.

Společnost Nolato Magyarország Kft. je již od roku 1994 členem švédské skupiny Nolato Group (zal. 1938). Hlavní činností této výrobní společnosti se sídlem ve městě Mosonmagyaróvár je výroba hygienických a zdravotních produktů. Z výrobní linky vstřikovny plastů sjíždí hotové výrobky průmyslové hygieny, výrobků osobní hygieny a lékařské pomůcky.

Řešení

MES PHARIS zabezpečuje komplexní řízení výroby v celé své šíři, včetně detailního rozvrhování výroby.

Specifika této výroby, vyplývající ze zvýšených a často se měnících nároků zdravotnického a farmaceutického průmyslu, staví pravidelně MES PHARIS před nemalé každodenní výzvy. Řadu z nich systém pokrývá rychlou změnou konfigurace či drobnými úpravami (bez nutnosti SW vývoje), ovšem u některých využívá systém svých silných stránek ve formě připravenosti na integraci s produkty třetích stran pomocí standardizovaného komunikačního rozhraní (SCI) nebo otevřeného API.

Použité moduly:

Další reference

FOREZ HOLDING A.S.

Plánování a rozvrhování výroby kovových dílů zastřikovaných nebo montovaných do plastových sestav.

Číst více

GUMOTEX AUTOMOTIVE MYJAVA S.R.O.

Komplexní digitalizace řízení výroby vstřikování plastů s využitím on-line komunikace se vstřikovacími lisy, správy forem, evidence kontrol a řízením procesů dle normy IATF 16949.

Číst více

HUSQVARNA MANUFACTURING CZ S.R.O.

Nejen chytré a ergonomické uspořádání aplikace MES PHARIS výrobního terminálů, ale i jejich fyzické umístění a optimalizace procesů umožňuje minimalizovat počet potřebného HW.

Číst více

Chcete vědět více?